040 746 9375
tuki@epte.fi

Kotisivupalvelu

Jo pitkään on vallinnut tilanne, jossa jokaisella yrityksellä pitää olla omat kotisivut. Kärjistetysti voidaan sanoa, että jos yrityksellä ei ole kotisivuja, ei yritystä ole olemassa. Me tarjoamme kotisivupuolelle kaksi eri vaihtoehtoa.

Kotisivupalvelu perus

Peruspalvelu sisältää tilaa jaetulta palvelimelta. Tänne asiakas voi luoda itse itselleen juuri sellaisen kotisivupalvelun kuin haluaa. Paketi sisältää Apache ja php5 tuen sekä mysql tai postgresql tietokannan.

Tämä palvelu ei sisällä sisällönhallintaohjelmistoja eikä mitään muitakaan ohjelmistoja. Asiakas voi asentaa palveluun juuri sellaisen ohjelmiston kuin hän haluaa.

Kotisivupalvelu WordPress

WordPress -palvelu tarjoaa asiakkaalle ympäristön jossa sivujen luominen ja muokkaaminen on helppoa. Voidaan sanoa, että uusien kotisivujen julkaiseminen onnistuu niin nopeasti kuin sisällön kirjoittamisessa menee aikaa. 

WordPress-ympäristössä on paljon erilaisia valmiita sivupohjia ja muita lisätoimintoja, kuten kauppapaikka ja valokuvagalleria.

Mikäli valmiista sivupohjista ei löydy sopivaa, niin me voimme auttaa luomaan juuri haluamasi ulkoasun.

Kotisivujen suunnittelu

Mikäli haluat saada itsellesi juuri sinun tai yrityksesi näköiset kotisivut, niin pystymme auttamaan myös tässä asiassa. Kotisivut suunnitellaan ja toteutetaan graafikon kanssa. Graafikko tekee sivupohjan ja kun asiakas sen hyväksyy, muutamme sen kotisivuiksi.

EPTE Tukipalvelut Oy

Henkilökohtaista palvelua pieneltä yritykseltä pienille yrityksille

YHTEYSTIEDOT

Y-tunnus: 2141513-3
Laskutusosoite: 003721415133 (maventa)

Tuen yhteystiedot
web: https://tuki.epte.fi
Email: tuki@epte.fi
Puhelin: 040 746 9375