040 746 9375
tuki@epte.fi

Olemme erikoistuneet pienten yritysten ja yhteisöjen ohjelmistoprojekteihin. Olemme havainneet, että pienten yritysten ohjelmistoprojekteissa järkevin etenemistapa ei ole se, miten ohjelmistoprojektit on totuttu hoitamaan.

Perinteinen malli

Perinteisesti ohjelmistoprojekti tehdään niin, että ensin on iso ja massiivinen määrittelyprojekti, jonka aikana pyritään määrittämään ohjelmiston kaikki mahdolliset toiminnot ja ominaisuudet.

Kun ohjelmisto on määritetty huolellisesti, aloitetaan ohjelmointi, ja lopputuloksen näkee joskus kuukausien odotuksen jälkeen.

EPTE:n malli

Hyvin usein projekteissamme asiakas tietää minkä ongelman hän haluaa ratkaistavan, mutta ei ihan varmasti sitä, miten se ratkaistaan. Meidän mallimme lähtee liikkeelle kevyestä tavoitetilan määrittelystä. Määritetään kevyesti se mihin halutaan päästä. Tarkemmin määritetään lähitulevaisuuden tarpeet.

Kehittämämme mallin ansiosta pystymme jaottelemaan ohjelmistoprojektin kahden viikon mittaisiin tavoitejaksoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että sovimme asiakkaan kanssa mitä tehdään seuraavan kahden viikon aikana ja tämä myös tehdään.

Kunkin kahden viikon jälkeen katsotaan tulokset ja määritetään mitä seuraavan kahden viikon aikana tapahtuu.

Tämän mallin yksi suuri etu on se, että tavoitetta voidaan muokata projektin edetessä. Tällä tavalla myös varmistetaan että valmistuva järjestelmä on juuri sellainen mitä asiakas haluaa.

Palvelumme

Kaikki palvelumme keskittyvät asiakaskohtaisten räätälöityjen ohjelmistojen suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Joissain tapauksissa tämä tarkoittaa koko ohjelmiston suunnittelua ja kehittämistä, ja joissain tapauksissa asiakkaalla olevan ohjelmiston laajentamista uudella toiminnallisuudella.

Kaikki omat tuotteemme on koodattu käyttämällä pohjalla CakePHP-frameworkia. Tietokantoina käytämme Mysql ja Postgresql tietokantoja. Teemme myös Facebook -liityntöjä, Facebook-sovelluksia, WordPress-ulkoasuja.

Mikäli sinulla on ongelma johon haluaisit ratkaisun, soita tai lähetä meille viestiä niin katsomme yhdessä pystymmekö auttamaan. Jos emme itse pysty auttamaan, hyvin suurella todennäköisyydellä tiedämme tahon joka pystyy.

EPTE Tukipalvelut Oy

Henkilökohtaista palvelua pieneltä yritykseltä pienille yrityksille

YHTEYSTIEDOT

Y-tunnus: 2141513-3
Laskutusosoite: 003721415133 (maventa)

Tuen yhteystiedot
web: https://tuki.epte.fi
Email: tuki@epte.fi
Puhelin: 040 746 9375